Naravne sestavine v izdelku ColestraLow

ColestraLow vsebuje nujno potrebne sestavine in zelišča, zaradi katerih se raven holesterola normalizira - te sestavine povzročajo silne rezultate v nižanju in stabilizaciji ravni holesterola. Sedaj lahko z združitvijo teh zelišč razne diete in telesno vadbo zamenjate za zeliščno tabletko, katero je za piko na i še enostavno pogoltniti.

Vsaka kapsula ColestraLow vsebuje:

FENUGREEK (Grško seno) 300mg
Grško seno je bilo leta v uporabi za povečanje libida pri moških ter za povečanje zaloge mleka pri doječih materah, poleg tega pa tudi lajša bolečine v sklepih pri bolnikih z artritisom. Danes grško seno postaja glavna alternativa pri tistih, ki si želijo znižati raven krvnega sladkorja in holesterola.


Grško seno vsebuje do 25% galaktomanana, za katerega je bilo dokazano, da zmanjša možnost za nastanek bolezni srca.
LIKVIRICIJA 10mg
Tako kot zeleni čaj tudi likviricija vsebuje razne antioksidante. Pravzaprav vsebuje vsaj 10 različnih antioksidantov, ki preprečujejo nastajanje LDL holesterola v žilah.

Dokazano je, da likviricija, skupaj z drugimi sestavinami, zelo učinkovito odstranjuje LDL holesterol. To se predvsem kaže pri ljudeh, ki z našim izdelkom zaužijejo to bogato kombinacijo sestavin.
ZELENI ČAJ 180mg
V vlogi antioksidanta zeleni čaj znižuje raven LDL holesterola (slab holesterol), ki maši krvne žile. Študije kažejo, da samo uživanje zelenega čaja učinkovito odstrani 13mg LDL holesterola.

Poleg tega pa zeleni čaj zvišuje HDL holesterol (dober holesterol). Raziskave pri bolnikih so odkrile, da vsakodnevno uživanje zelenega čaja zmanjšuje raven holesterola, kar pa tudi veliko pripomore k preprečevanju srčnih bolezni.
KAJENSKI POPER 10mg
Kajenski poper ima visoko vsebnost vitaminov, poleg tega pa je v nekaterih študijah dokazano, da je najboljša sestavina na Zemlji za uspešen boj proti holesterolu. Ima tudi ogromno vlogo pri čiščenju oblog na arterijskih stenah.
NIACIN 25mg
Niacin že od 50. let 20. stoletja uporabljajo za zniževanje LDL holesterola, a današnje študije kažejo, da Niacin obenem še zvišuje HDL holesterol.

Torej, ne le da znižuje slabega, ampak tudi zviša koristni holesterol! To pomeni, da niacin dodatki v COLESTRALOW podvojijo boj proti holesterolu in so bolj učinkoviti kot kakršna koli druga podobna prehranska dopolnila.

Pohitite in naredite nekaj koristnega za svoje zdravje!

Še nikoli prej ni bil na voljo kakšen izdelek, ki ima ogromen učinek na ljudi s previsoko ravnjo holesterola. Osupljivo zniža raven slabega in zviša raven dobrega holesterola! Kaj še lahko rečemo? Je najlažja pot, da prenehate z odlašanjem in si s svojim izjemnim zdravjem zagotovite še veliko nadaljnih zdravih dni! Naročite ColestraLow ŠE DANES!

“Izkusite koristi izdelka Colestralow in začnite z zdravim življenjem že danes!